welcome! do follow my blog okey!+Follow me or go Home ?
Magical Life
Webmisss Story Linkies Credits
hargai seorang kawan
Sunday, 19 February 2012 | 02:10 | 0 comments
hey ..okey now ya cume nak cakap , korang jage hubungan persahabatan korang elok-elok ..kalau betul ditakdirkan korang berkawan dengan someone ..korang tkkn boleh dipisahkan right ? ya pun ade kawan juga tapi ya rase ditolak ..ya rase dorang macam tak perlukan ya lg ..ya bukan burukkan kawan-kawan ya ..ya cume cakap ya terase jee , ya taw dorang berusaha tanak bagi ya sedih lagi , tp hakikat tak bolehh ..ya tetap sedih ..ya tetap dgan kedudukan ya sekarang ..tp ya rase puas sangat , sebab setahun yang lalu dorang trlalu rapat dgn ya ..humm , ya rindukan mase yang dulu .. i miss you friends !
dari kiri :-norfazlinda , aliya , nurul izzati
you all always in my heart !
gila - gila (:
Wednesday, 22 June 2011 | 05:10 | 0 comments
emm.firstly . akuw na citew at sch tdy . akuw masuk bilik jahitan . for ERT ryte .. akuw duk nan zaty . lynda ta dtg . ermm .spanjang wktu P&P kiteowg gelak ta suda. haha than time ert . kiteowg menjahit . pstu mcm-2 laa kiteowg bwat . tp 1 yg akuw ta ley tahan . pembaris yg untuk ukur kain uh dyowg bwat snapang . HAHAHA . spoting gila kelas tu . best sgt-2 . haha . akuw mmg hepy gilaa laa .. ermm . k laa bye-2 love u all (:


Thank For Reading